Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Adžapsandal

Zpět
  • Autor: HelaN
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

kořenící směs Adžika sůl

Energetická hodnota celkem: 2014 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 76, SAFA (g): 2, Cukry (g): 46, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1007 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 1, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Plátky lilku posolíme, necháme 2 hod odstát, pak slijeme vodu. Lilek nasucho osmahneme na pánvi. Na druhé pánvi orestujeme na oleji (12 g) nakrájenou cibuli a přidáme ostatní zeleninu bez rajčat, ochutíme Adžikou. Na dno zapékací misky, kterou jsme vymazali olejem (3g), klademe osmahlé lilky, navrstvíme podušenou zeleninu a navrch poklademe na plátky nakrájenými rajčaty. Osolíme, pečeme 30 minut při 180 stupních. Podáváme s pečivem nebo rýží.

Fotografie

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři